En Emici Bebek Bezi

En emici midir bilmem… Ultra Prima’nın pazar lideri olduğu bir ülkede birden bire oldukça sağlam reklam yaparak piyasaya giriş yapmış olduğunu hatırladığım hakim renkleri yeşil ve maviden hoşlandığım bir markaydı sadece Huggies. şimdi gidip bebek bezi alacak olsam sanki Prima alırmışım gibi geliyor. (Belki de Huggies kırar bu şartlanmayı…)

Neyse bahsedeceğim site: Enemicibebekbezi.com Deniz sayesinde haberin oldu. (O nerden duymuş bilmiyorum)
Enemicibebekbezi.com, Huggies’in bir girişimi. Siteye girer de bilgilerini verirsen sana deneme paketi yolluyorlar. 4 bebek bezi içeren bir deneme paketi. Bunun karşılığında da hem isminizi cisminizi bebeğinizin bilgilerini hem sizin adres telefon ve e-posta gibi bilgilerinizi veritabanlarına katıyorlar. Bu derece kıymetli bir bilgi için dört adet bebek bezi oldukça düşük bir bedel. Ama kampanya da başarılı. (Bütün ofisi seferber ettim ben de hemen, herkes formu doldurdu. Ancak enteresandır ki içimizden sadece birimize deneme paketi geldi. Ki o da vaat ettikleri süreden oldukça sonra ulaştı elimize.)

şikayet etmeyeyim ama, bu mesaj şikayet değil sadece ilgilenenlere bilgi olsun diye yazıldı aslında. Bu arada Huggies’in sitesi de oldukça başarılı. Ancak ” Sitemizi ilk ziyaretiniz mi? Anne adayları, anneler ve bebeklere yönelik sayısız öneri, bilgi, ve eğlence Huggies Club’ ta…” Diye açılıyor olmasını ve babaları bu derece es geçmelerini açıkçası kınıyorum.

Bu arada, tüm anne ve babalardan, bebek bezleri konusundaki düşünce ve yorumlar bekliyorum. Paylaşınız efendim tecrübelerinizi. Hatta nerede ucuzdur, nereden ne zaman alınmalıdır da biriktirilmelidir gibi tüyolar hassasiyetle değerlendirilecektir. :)

0 Comments

  1. valla arkadaşım bebek beziyle ilgili söylenebilecek ne kadar şey var bilmiyorum ama işin özü şudur ki prima bu konuda gayet başarılı. Bebeğin kilosu ve gelişimine göre (bence) özenle geliştirilmiş bezleri kullanırken Ada kızımın rahat olduğunu görüyorum.Tabi Ada'nın hiç pişik olmadığını (sadece bir kere ve hastaneden eve döndüğümüz gün) söyleyebilirim. Teyzesi olarak kızınızın da prima kullanmasını tavsiye ederim. Bir de primalar sıklıkla carrefourlarda indirime giriyor o dönemlerde almakta fayda var. Bu alışverişi yaparken bebeğin özellikle ilk aylarda ne kadar hızlı büyüdüğünü unutmamanızı tavsiye ederim.

  2. Özgür

    04 Nis 2007 at 14:01

    2 adet daha deneme paketi geldi… Demek ki bir seferde yollamıyorlarmış… Tavsiye edilir…

  3. Kayra dogdugundan beri Prima kullaniyoruz. Arada belki biraz tasarruf ederiz diye diger urunleri denedik ama hiç birisi prima kadar sizdirmazlik saglamadi. Kayra dogmadan once biz de bir cok fabrikayla yazistik ve bize koli koli numune bez gelmisti. Islak mendil olarak da nivea sensitive oneririz. Diger mendiller Kayranin cildini biraz tahris etti.
    Bez konusunda stok yapmaniza bence gerek yok, cunku bebekler cok kisa zamanda buyuyor ve bez elinde kalabiliyor. Eskiden bebek bezi tekeldi ve cok hizla fiyat degisiyordu, artik fiyatlar sabit gibi.

  4. ֖höm, öhöm, açılın ben babayım…

    şiddetle prima tavsiye ederim. Sızdırmazlık konusunda hakikaten bir numara. Huggies'i denedim mi? hayır. Primadan memnunum. Sibel'in dediği gibi Carrefour'da indirimleri takip etmekte fayda var. Ama bir de Biberon diye bir mağaza var ki o da kesinlikle takip edilmeli.

    Not : biberon.com diye bir internet siteleri var ve internetten siparişler eve teslim ediliyor. :-D

  5. Selam ֖zgür , ben Elif …

    Denizin hamile olduğunu Zvarttan duydum acayip sevindim en son Denizi Antalya dönüşü havalimanında (Sabiha Gökçen de görmüştüm altın portakaldan dönüyordu) Benim Deniz kucağımda (oğlumun adı Deniz sen henüz tanışmadın galiba ) tebrik ediyorum ikinizi de çok mutlu oldum sizin adınıza …

    Bu arada ben Deniz için Prima almıştım fekat pişik yaptı yavruma Huggiesi o zaman alıp denedim ve hiç pişman olmadım acayip kaliteli ve uygun fiyatlı ayrıca gerçekten çoook emici ve kuru kalıyor biberon mağazasından alıyorum ikiz paketleri oldukça uygun fiyatlıydı hem en sonm medline ile yapmış oldukları bir kampanya vardı acil ambülans hizmeti veriyor 6 ay için (Allaaahh korusun) ücretsiz ona da katıldık mesela bezi kullanıp anlamak lazım belki de bilemiyorum ama popoları hepsinin farklı tepki veriyor bezlere :) bakalım sizin prenses hangisinden hoşlanacak ??

    Denize selamlar …

  6. ben oğluma ilk doğduğunda molfix almıştım ama çok pişik yaptı sonra prima aldım çokda memnun kaldım sonr prima ilede sorun yaşadım geceleri oğlum 1 yaşını geçtikten sonra pijamasına çıkmaya başladı ıslaklığı prima yetkilileriyle sık sık tel le görüştük ve sonun da yurt dışında olan bir boyu buray a getirttiler (heral de bizler i ufak tefek gördüler ) ve ücretsix olarak eve yoladılar teşekkür ler ama huggıes in de sitesine üye oldum ordan deneme paketi gelmedi heralde başta tasarlıorlar bezleri ondan geç kaı,lıyor sanırın:)

  7. esra dülger

    05 Eki 2007 at 19:40

    bende numune bez istiyorum gönderirseniz sevinirim

  8. ümran bedir

    15 Eki 2007 at 14:03

    bende numune bez istiyorum gönderirseniz sevinirim
    adres: alibeyli mah oktar cirit cd.no:11/1 MERKEZ/OSMANİYE
    ֜MRAN BEDİR

  9. bende bebek bezlerinden istiyorum.bebeğim 9 kg.ağırlığın da.teşekkürler..

  10. bebek bezlerinden istiyorum.bebeğim 9 kg.ağırlığın da.adresim:ulu önder cad.no:73 daire:13 hülyam apt.yeşilyurt-izmir

  11. numune istiyorum

  12. merhabalar siteniz çok güzel başarılarınızın devamını dilerim. bez olayı kesinlikle bebeklerin teniyle alakalı neye alışırlarsa öyle gidiyo yeterki alışsın çok pahalı bez alıyo olabilirsiniz uygun fiyatlıda alıp yada deneyip iyi gelebiliyor yada ktü denemekte fayda var. çünkü bez fiatları küçümsencek rakamda değil. allah çocuğu olanlara güç kuvvet versin.bu dönemlerimizide atlatsak başka kaygılarımız başlayacak. tüm annelere sevgiler bebekleriyle sağlıklı bir hayat diliyorum

  13. EğER M֜MK֜NSE KIZIMA DENEMEK İÖİN NUMUNE İSTİYORUM

  14. özlem cavrar

    14 Kas 2007 at 13:08

    şuanda bu bebek bezini kullanmıyorum.ama denemek isterim.yararsa kullanabilirim.benim kızım 13aylık 10 kilo.eger mümkünse denemek için bir numune istiyorum.ilginize şimdiden teşekkürler

  15. tarık çavrar

    14 Kas 2007 at 13:13

    eger mümkünse 1yaşındaki kızıma denemek için bezlerinizden rica ediyorum.birde kotlu olanda da olursa sevinirim.ayriyetten bezlerin fiyatlarında neden fark oluyor kotlusu olsun diğeri olsun

  16. tarık çavrar

    14 Kas 2007 at 13:14

    ayriyetten yazmayı unuttum benim kızım 10 kilo

  17. özlem cavrar

    14 Kas 2007 at 13:17

    benim 1yaşında 10 kilo ağırlığında bir kızım var.ben denemek için hem normal hemde kot modelli bezinizden istiyorum.eger memnun kalırsa kızım kullanabilirim.

  18. 2 ay önce numune istedim hala gelicek.ohhh..inanmıyorum size..

  19. Okuma ֖zürlü Arkadaşlara…

    Merhaba… Yukarıdaki yazıdan "anlaşılamadığı" üzere; deneme bebek bezlerini ilgili firmalar, kendi sitelerinden gerekli formları dolduranlara yolluyorlar.

    Yani; deneme bebek bezi yollayan bir firma hakkındaki blog yazısının yorumlarına "ben de bebek bezi istiyorum" diye yazıp; ilgili firmanın (veya ilgili söz konusu blogun) size deneme bebek bezi yollamasını beklemek ne kadar akılcıdır? Bilemiyorum!

    Dolayısıyla önerim: Yukarıdaki yazıyı bir daha okuyun, dikkatle okuyun; farklı renkte yazılı olanlar "link" (yani üzerine tıklanabiliyor) Bi' tıklayın; bakalım bebek bezi istenen siteye gidiyor mu linkler… (Gittiğinizde "kampanya sona ermiştir" yazısıyla karşılaşırsanız da üzülmeyin; okuduğunu anlamayıp zamanında ilgili linke tıklamayanların başına sık gelen bir durum ;)

    ֜zülmeyin; farklı markalar sürekli benzer kampanyalar yapıyorlar. ;)

  20. emel çolpan

    28 Ara 2007 at 20:37

    numune istiyorum adres:100.yıl mah.ertuğrulgazi sitesi b:blok daire:3 yenişehir bursa tel no:05377252935

  21. bu yukarda tel ve adreslerini verenleri umumi tuvaletlere yazmak gerek bence. :DDD
    çok güldüm valla.

  22. aslı yıldırım

    29 Oca 2008 at 19:16

    numune bez istiyorum.
    g.okkan polis loj.(250 lik) a8 kat:5 daire:12

  23. suphi yıldırım

    29 Oca 2008 at 19:18

    numune bez istiyorum.
    g.okkan polis loj.(250 lik) a8 kat:5 daire:12

  24. arzu ürkmez

    29 Oca 2008 at 19:20

    numune bez istiyorum.4 maxı
    g.okkan polis loj.(250 lik) a8 kat:5 daire:12

  25. aslı yıldırım

    29 Oca 2008 at 19:21

    4 maxı olacak

  26. pırımayı denemek ıstıyorum.bebegım 12kg agırlıgında.gonderırsenız sevınırım

  27. deneme paketi istiyroum en küçük boydan olanından

  28. hülya acı

    25 Şub 2008 at 11:09

    bende numune istiyorum ama gelmiyoooo
    siteye üye oldum ama gelen giden yok

  29. arkadaşlar gerçekten deneme paketi yolluyorlar mı acaba

  30. bende 1 aylık oğlum için istiyorum mümkünse

  31. Ayrıca bezler cok iyi fakat bazı bebeklerin cildi cok hassas olabilir.Hangi markayla başlamışsanız onunla devam etmenizde yarar var.Yazın dogan bebeklerde daha cok pişik görülür.

  32. benim kızım 6 aylık primayla başladık ve devam ediyorum.Degiştirmeyide düşünmüyorum.Ayrıca cocuk bezleri eskisi kadar pahalı deyil ben bez istemiyorum allaha şükür bez alabiliyoruz.Arkadaşlar birde cocugu olmayanları düşünün lütfen.

  33. kızıma 3 nolu prıma kullanmaya basladık.2 numaradan memnundum.3 numara kızımın atletinde nem lılık bıraktı.2 noyu saatlerce acmasam bu sorunla karsılasmadım .nedenı ne olabılır

  34. molfix deneme paketi mümkünse 9 18 tşkler ilginiz için

  35. huggiesin bezlerini kullandım memnun kalmıştım özlelikle geceleri ama 2 gün önce reklamlarda gördüğüm kot görünümlü bebek bezinizden aldım kızıma nezaman kullandıysam pişik bile demiyorum yara yaptı 1 paket bez boşa gitti .hava aldırmıyor diğerleri gibi bunedenle gündüzde gecede yara yapıyor. bu konuda açıklama bekliyorum ve bu bezleri iade etmek istiyorum… huggies gibi bir marka neden bukadar basit bir bez üretti anlamıyorum.bence test edilmeden üretime sunulmuş bir bez

  36. özgür süpersin… ben yazacaktım siz yazmışsınız…o kampanya biteli aylar oldu buradan insanlar neden adreslerini yazarlarki hatta tlf. numaralarını dahi yazanlar var…dediğiniz gibi okuma özürlü…bir tanesi yazmış hepsi bende istiyorum diye devam etmiş…

  37. merhaba.
    sayfanız ğüzelmiş oğluma prima 9/18 deneme paketi gönderirseniz sevinirim.

  38. hala bebebk numune bez istiyorlar yaaaaaaaaaaa

  39. numune için nereye baş vurucagız gercekten gönderiyolarmı

  40. numune istiyorum kızım 12 kilo adresim etiler mah. özgüler sok no :29 memnun olurum

  41. derya erkul

    12 Haz 2008 at 17:26

    tepe emlek konutları a:20 daıre:25 cerkezkoy / tekırdag deneme paketı gonderırsenız sevınırım

  42. 5 numara bez istiyorum

  43. yok vazgeçtim istemiyorum

  44. valla millet cok ac gözlü olmuş

  45. prima 1 numara

  46. Gözlerime inanamıyorum,bir değil…beş değil…onlarca kişi bu siteden bez istiyo…
    Hey güzel Türkiyem…

  47. fidan selim

    23 Tem 2008 at 13:56

    14 aylık bebeğim var şu ana kadar prima kullandık fakat şunu farkettim uyu oyna bezide pişiği önleyici faktörüolmadığı için pişik sorunu yaşadım .ydiği bsinlerden pişik olmuyo çok dnedim diğer serilerde hiç sorun yaşamadım.bunun bi çözümü olabilirmi.cevap alabilirsem çok sevinirim.sadece uyu oynadasıkıntı yaşadım.teşekkürler

  48. tesadüfen gördüm bu siteyi ılk bastaki yazıyı okudum sonra yorumlara geçince güldüm halinize arkadaslar ya nedir bu böyle :))bebek bezi istiyorum yazmassınız burası blog arkadaslar buraya bosuna yazıyorsunuz bebek bezini yolamıyorlar dıe bide sitem etmiş bazı arkadaslar alemsiniz nediyim hiç güleceğim yoktu :)

  49. ben de bez istiyorum. ama kendime. kampanyanın bitmiş olması umrumda bile değil. ayrıca buraya adresimi yazmıyorum ki, göndermek isterseniz manyak olun.. hihi..

  50. ben huggies ten hiçç reklamlşarda ki gibi o kadar emici degil bez geçiriyo bebegimin iç çamırları ıslanıyo ben hiçç memnun deilim bence biraz daha özen gösterilsin en iyi yine prima bence arda (oglum) primayla çok rahat

  51. huggies huggies huggies!!! diğer bezlerden geçişte pişik yapıyor fakat sonra bu sorunu yaşamıyorsunuz. Bir de şu esnek kalın yan bantları yok mu bağlaması benim gibi becerikisize bile çok kolay. Bu kadar reklamdan sonra bende iki kutu bedava bez istiyorum, müracat burayaymış:)
    tc kimlik: 379582dıtt dıttt

  52. bende şuan gebeyim ve numune bez istiyorumm

  53. yuh be kardeşim , gerçekten yurdum insanının iq seviyesi yerlerde sürünüyor…

  54. katılıyorum ender kardeş güzel Tüürkiyemizin niye bu durumda olduğu belli oluyor gerçekten yazık

  55. numune istiyorum kızım 6 kilo

  56. numune istiyorum.kızım şu anda 9 kilo :)

  57. Ben de kendim için numune istiyorum mumkun mudur ? su anda 77 kg mım daa… Bi de bezleri mail adresime yoolarsanız sevinirim..

  58. Aman tanrım, gerçekten inanamıyorum… Bu insanlar komiklik ya da gıcıklık olsun diye mi yapıyorlar bunu??? Bizim doğumunu beklediğimiz ufaklık yarın birgün bu insanların çocuklarıyla aynı okullara mı gidecek, arkadaş mı olacak, AMANIN… Okuduktan sonra benim de aklım su kaçırmaya başladı (200-300 Gr. gelir herhalde), bana da sızdırmaz bezz lütfen, bu gidişle Norveç’ te ücra bi köşeye yollarsınız artık bezleri…:))))

  59. Öocuğum yok ama bez istiyorum
    Aş istiyorum iş istiyorum
    Bu siteden hizmet istiyorum
    Bu siteye adını adreisni telefonunu yazanları tanımamak istiyorum
    Süper yaaa
    Bir de şu siteyi deneseniz
    http://www.belestekmevaryermisin.com
    süper bi site adresini yazıyosun gelip beleş tekmeliyolar kaç numara isterseniz hahahahahahahaha

  60. enemici bebekbezi.com üye olamadım

  61. ben daha bu bezi hiç kullanmadım ama kullanmak isterim.

  62. ben numune istiyorum demek için bebek yeni doğaçak daha karasız kaldım hansininde başlayayyım

  63. 4 aylık oğlum var.Doğduğunda prima kullandım.Deneme amaçlı molfix aldım.Hiçde memnun kalmadım.Tekrar primaya dönmeyi düşünüyorun.deneme amaçlı huggıes gönderirseniz sevinirim.memnun kalırsam devam etmeyi düşünüyorum.Göndereceğinizi zannetmiyorum ama yine de yazdım.TEşEKK֜RLERRR.
    Öaybaşı cad.֖zkardeş apt.59\6
    DENİZLİ

  64. bune yaaa herkes bedava bez için seferber olmuş.istiyorum demekle olurmu bu işler,herşeyin bi yolu yordamı vardır.özgür arkadaş açıklamada yapmış ama okuyan kim tabi

  65. yuh yaa msj ları okudukça dehşete kapılıyorum

  66. hahahaha çok gülüyorum okuduğunu anlamayan,anladığını dile dökemeyen yurdum insanları …

  67. Dehşet ve ibretle yorumları okudum. Gülsemmi ağlasammı bilemedim. Birileri bu insanları incelemeye almalı…

  68. numune bez istiyorum deneyip karar vermek isyorum teşekkürler

  69. Bunca bedavacı nasıl biraraya gelebilir hayret birşey. Firmalar bunlara nasıl dayanır….

  70. irem durmaz

    05 Nis 2010 at 20:11

    numune istiyorum.teşekkürler.

  71. irem durmaz

    05 Nis 2010 at 20:15

    adres:kurtuluş mah.kestel cad.sennur yapı koop.c tipi a1 blok kat:3 d:6 bergama-izmir numune istiyorum.

  72. numune bebek bezi istiyorum hamidiye mah.11 nolu sok. no 4 kat 2 mustafa kemal paşa bursa

  73. niye göndermiyorsunuz beyfendi insanların numunesini? ayıp değil mi? haha gerçekten dehşetlerdeyim şaka bir yana, bu kadar mı okur yazarız? okuduğumuzu bu kadar mı anlayabiliiyoruz? yazık!
    ben prima ve huggies tecrube ettim, bebegin hareketlerini kısıtlamayan ve emicilijk açısından primayı şiddetle tavsiye ederim (allerjik durumlarda huggies alternatiftir)

    yazılarınızı keyifle okuyorum bu arada, teşekkürler

  74. yeni dogan bebeklere kac numara bez alınıyo bilgi verirmisiniz ltfn.

  75. Ufuk Ali Görür

    06 May 2012 at 10:34

    1 numara yollayabilirmisiniz
    Gazi mahallesi 20. sokak no:8 D:4 Gaziemir IZMIR

  76. Merabalar esim hamile martin 2 sine bebeyimiz dunyaya gelecek lutfen numunelerinizden gonderirmisiniz ilgilenirseniz sevinirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2024 Baba Olmak

Theme by Anders NorenUp ↑