Malumunuz, Babaolmak.com’da advertorial yayınlayan, reklam amaçlı yazı yazan bir kişi değilim. (Yazarsam da bizzat söyler, gereken uyarıyı yaparım zaten…) Dolayısıyla önceden belirtmek isterim ki, şimdi tanıtacağım servisi reklam amaçlı tanıtmıyorum. Kendime yeni tarife ararken tesadüfen denk geldim ve bu konuyla ilgili algısı açık bir kişi olarak algıda seçicilik sonucu özel olarak dikkatimi çekti. Servis de ücretsiz bir servis olduğundan ve Babaolmak.com takipçilerinin ciddi bir kısmını oluşturan hamilelere çok uyacağını düşündüğümden tanıtayım dedim…

“Siz bebeğinizi beklerken merak ettiğiniz ve danışmak istediğiniz soruların yanıtları ÜCRETSİZ cebinize gelsin!” diyerek duyurulan Bebeğimi Beklerken servisi ile hamileliğiniz boyunca merak ettiğiniz her şey, gün gün cebinize gelecekmiş… (Hamilelik süresince en merak edilen şeyin içerdeki bebeğin kendisi olduğuna şüphe yok; onun da bu servisler geleceğini sanmıyorum)

Anadolu Sağlık Merkezi uzmanlığında hazırlanan bilgilendirici videolar, MMS’ler, öneriler ve hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgilerle, hamileliğinizin her döneminde yanınızda olacak Turkcell Bebeğimi Beklerken Ücretsiz Hamilelik Servisi’nde:
Fetus gelişimi, Annenin gelişimi, Beslenme önerileri, Egzersiz önerileri, Hamilelik psikolojisine yönelik öneriler, Baba adayına öneriler ve Bilgilendirici videolar yer alıyormuş.

Bebeğimi Beklerken Paketi kapsamında iletilen içerikler Anadolu Sağlık Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı Bölümü tarafından hazırlanmaktaymış ki, onlar da servisle ilgili şöyle demişler:

Anadolu Sağlık Merkezi ve Turkcell işbirliğiyle oluşturulan “Gebe Paketi” ile amacımız, anne-baba adayının, gebelik süresince yapılması gereken testler ve yaşanacak fiziksel değişimler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, onlara yol arkadaşlığı etmektir. Gebe Paketi ile fetus gelişimi, doğuma yararlı olacak egzersizler, beslenme önerilerine kadar günlük yaşama dair bir çok bilgiye ulaşılabilecek.

Sağlıklı doğum, planlanmış ve kontrol altındaki bir gebelik döneminden geçer.

Sağlıklı yaşam sağlıklı doğumla başlar.

Dolayısıyla ilgilenenler tıklayıp Turkcell’in sitesinden detaylı bilgi alabilir, vu servise nasıl abone olabileceklerini öğrenebilirler. (O kadar da armut piş, ağzıma düş olmasın değil mi : )