Başlık o kadar kendiliğinden çıktı ki… Dzenli okuyan herkes biliyordur… 1,5 Sene kadar önce bir grup anne baba toplanıp hayalimizdeki okulu kendi başımıza kurmaya soyunduk. Ve inanılmaz kısa bir süre içinde kar amacı gütmeyen gayet butik ve hayallerimizdekinin çok yakınında bir okul okul kurmayı başardık: Küçük Kara Balık Çocuk Evi – Veli İnisiyatifi Bir Montessori Okulu.

Bu günlerde bir ilkokul kurmak üzere ön araştırmalar ön hazırlıklar yapıyor olsak da elbette ki çocuklarımız halen ana okuluna devam ediyorlar. Daha da ötesi, anaokulu sadece kendi çocuklarımız için kurulmadığından norma işleyişine he daim devam edebilecek şekilde çalışmalar sürekli yapılıyor.

Bu çalışmalardan en önemlisi de “okul tanıtım toplantıları” elbette. Yakın zamanda (ya da daha da ilerde) çocuğu okula başlayacak ebeveynlere okuku tanıtmak, gezdirmek hatta daha da öytesi şu andaki velilerle tanışmalarını, sohbet etmelerini sağlamak amacıyla zaman zaman toplantılar organize ediliyor.

Bu seferki okul tanıtım toplantımız 5 Nisan 2012 Perşembe günü 19.00 – 21.00 saatleri arasında okulumuzda olacak.Tam adres de şu:
Küçük Kara Balık Çocuk Evi, Koşuyolu Mah. Salih Omurtak Sk. No:49

Facebook’ta daha detaylı bir etkinlik sayfası da mevcut…

Görüşmek üzere ;)