Şöyle ailenizle, çoluk çocuk bir arada bir yerlere yolculuk etmek ne kadar keyiflidir bilirsiniz. Tabii o zaman da, tam bir aile aracına ihtiyacınız var demektir. Hem geniş, hem güvenli, hem de pratik. İşte Yeni Grand C-Max ve C-Max, 5 ve 7 koltuklu geniş iç hacmiyle, en kalabalık ailelerin bile ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış. Modern iç tasarımı sizin de ailenizin de hayatını kolaylaştıracak. Üstelik, sunulan yaratıcı yeniliklere, yalnızca siz değil, eşiniz ve çocuklarınız da bayılacaklar!

Tatile mi, alışverişe mi?

Diyelim güzel bir hafta sonu kaçamağı için ailenizle birlikte Yeni C-Max’inize bindiniz ve yola çıktınız. Hafta sonları park yeri bulmak ayrı, park etmek ayrı bir sorun olmuştur hep. Yeni C-Max Ailesi, hemen yardımınıza yetişiyor ve direksiyona dokunmadan otomobilinizi park eden otomatik park sistemi, size, aracınızı sınırlı alanlara kolayca yerleştirebilme olanağı tanıyor.

Ailenizle birlikte çıktığınız alışverişlerden dönerken, elleriniz dolu olsa bile bagajınıza ulaşmak çok pratik, çünkü Yeni C-Max Ailesi’nde otomatik açılıp kapanabilen arka bagaj kapağı var! İster anahtar üzerindeki, isterseniz konsolun üzerindeki otomatik tuşa basıyorsunuz ve kapak bir hareketle açılıveriyor! Hepsi bu. Tamamen katlanabilen koltuklar sayesinde dilediğiniz gibi büyütebileceğiniz bagaj hacmi ile artık “sığmaz” diye düşünerek almayı ertelediğiniz ne varsa alabileceksiniz!

Peki, alışveriş poşetlerini, hatta en büyüklerini bile, kolayca yerleştirdik, ya çocuklar? Özellikle kalabalık aileler için ideal olan Yeni Grand-Max’in kayar arka kapıları zahmetsizce açılıp kapanarak, çocuklara araca binerken büyük kolaylık sağlıyor. “Çok açtık kapı çizildi”, “az açtık geçemiyorum” gibi dertler bitti.

Yolculuk, yeniden!

Eh, artık eve dönme zamanı geldi. Yola çıktınız. Yeni C-Max Ailesi’nin özellikleri, sürüş sırasında da keyfinize keyif katmaya devam ediyor. Panoramik cam tavan, size sürüş sırasında ferahlık hissi yaşatırken, ailenize de manzarayı geniş açıdan izleme fırsatı tanıyor. Güneş mi rahatsız etti? Arka kapıya entegre güneşlikler ne güne duruyor? Siz de, güneş gözlüğü bölmenizden gözlüğünüzü alabilirsiniz. Yoksa çocuklar susadı mı? Kol dayama altına 1 Litrelik bir su şişesi koyabiliyorsunuz, böylece çocuklar her su istediğinde sokak sokak market aramaya gerek kalmıyor. Yeni C-Max Ailesi, büyük ön kapı cepleri, orta konsolda ilave saklama kutusu, bardak tutucuları, ve yolcu bölümünde ilave saklama alanları ile çok sayıda pratik saklama alanları sunuyor.

Yerinde duramayan çocuklara

Yolculuk ne kadar keyifli olsa da, yine de aklınız çocuklarda değil mi? Araba kullanırken bile sık sık onları kontrol etme ihtiyacı duyuyorsunuz. Yeni C-Max Ailesi’nde, siz aracınızı sürerken, gözünüz “arkada” kalmasın diye her şey düşünülmüş: otomatik çocuk kapı kilidi, çocuk aynası ve arka koltuk emniyet kemeri uyarısı sayesinde, daha da güvenli yolculuklar sizi bekliyor.

Sınıfına öncülük eden, yenilikçi ve ailenizin hayatını kolaylaştıran tüm bu özellikleri öğrenmek için Yeni C-Max Ailesi ile ailenizi bir an önce tanıştırın.

(Bu bir ilandır.)